Jornada Erasmus + KA2 sector Escolar i Adults-Projectes aprovats –Comunitat Valenciana 2017

Ana Ortega / 22 d’octubre de 2017

El Director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano Juan, dóna la benvinguda al director de l’IES La Sénia, Vicent Tatay i a la coordinadora en el centre del projecte Being Healthy makes you Wealthy , Ana Ortega, en la Conselleria D’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Per altra banda l’Assesora del Servei d’Idiomes i Programes Europeus, Esther Balaguer Martínez, els informà dels programes europeus a la nostra comunitat, així com la gestió i la implementació dels Projectes Erasmus +.

El 19 d’octubre  el director de l’IES La Sénia, Vicent Tatay i la coordinadora en el centre del projecte Being Healthy makes you Wealthy , Ana Ortega, assistiren a una Jornada Erasmus + KA2 sector Escolar i Adults-Projectes aprovats –Comunitat Valenciana 2017, que va tenir  lloc  a la Conselleria D’Educació, Investigació, Cultura i Esport per repassar els aspectes més destacats exposats a les jornades de formació inicial organitzades pel SEPIE els dies  25 i 26 de setembre a Madrid.

Ens va donar la benvinguda el Director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano Juan.

Per la seua part,  l’Assesora del Servei d’Idiomes i Programes Europeus, Esther Balaguer Martínez, ens informà dels programes europeus a la nostra comunitat, així com la gestió i la implementació dels Projectes Erasmus +  i va tractar qüestions com: permisos, certificacions, gestió econòmica entre d’altres assumptes.

Per altra banda, el CEIP Vil·la Romana de Catarroja va exposar el seu projecte de bones pràctiques Large streams from little fountains flow-2015-1-ES01-KA219-016389_1

En definitiva, va ser una jornada  molt interessant per aclarir dubtes i acabar de copsar el funcionament dels projectes europeus.

Print Friendly, PDF & Email