Molt de companyerisme en la convivència d’Olocau i unes experiències inoblidables.

Nerea Varvaró /  Marta Sánchez / 22 d’octubre de 2017

Tots els grups de primer d’ESO vam fer una convivència de dos dies a Olocau.  Entre les activitats que vam fer destaquem l’escapada, la piragua i la tirolina i com no el joc de la nit.        

Dilluns 16 d´octubre del 2017 tots els grups de primer d’ESO vam fer una convivència de dos dies a Olocau.

En el camí d’anada vam haver d´estar una estona aturats perquè vam agafar un embús però així  i tot el temps se’ns va passar volant.

En arribar els nostres monitors  que es deien Vero, Àngel, Lucía, Edu, Carol, Elena i Marcos, ens van fer una xarrada i ens varen caure genial. Després vam dividir-nos en sis grups de dotze persones per a participar en les activitats de: piragua, escapada, tir amb arc, ciclisme per la muntanya, jocs de nit, rocòdrom, pont mono, tirolina, senderisme i tallers de reciclatge i de primers auxilis. Ens van agradar molt el escapada, piragua i tirolina i com no el joc de la nit.

Tota una experiència va ser la visita a la Cova dels Llops, a dalt d´una muntanya, una activitat  que va durar tres hores.

Ja per la nit vam jugar a un joc de llums que consistia en intentar apagar-les sense que els monitors ens pillaren. Quan acabàrem l´activitat ja de nit, pujàrem a les habitacions on xarràrem fins vora les dos de la matinada.

En cadascuna de les habitacions hi havia aproximadament deu persones i un monitor. Les instal·lacions eren menudes però agradables. En el menjador –prou gran- es mantenien els grups de les activitats. Donem un aprovat amb nota als menús ja que el menjar estava bo i  era variat.

Destaquem que al voltant de les instal·lacions vam observar moltes coses militars perquè al costat estava la base militar i això ens va fascinar.

La tornada també es va endarrerir un poc perquè vam trobar un accident de tràfic.

Els professors responsables d´aquesta convivència: Javi Remohí Ruíz, Angeles Ruíz Simón i Miguel Àngel Ramírez Chicote van estar pendent de nosaltres en tot moment i ens van cuidar molt bé. Gràcies profes!!!

                            

                              💜HA SIGUT  UNA CONVIVÈNCIA INOBLIDABLE!!! 😎

                                                                                                                     

 

Print Friendly, PDF & Email