Cinc alumnes de l’IES La Sénia viatgen a Normandia

Raul Caballero / 30 d’octubre de 2017

Els cinc alumnes van passar la setmana a la ciutat de Le Havre, a Normandia, on acudien a l’Institut de Formació Professional Jules Lecesne i el dia de tornada van visitar la ciutat de París, on vam veure  monuments com ara la Torre Eiffel o l’Arc del Triomf.

El passat 14 d’Octubre cinc alumnes de la Sénia, tres de primer de batxiller i dos de cicles d’Informàtica i d’Administració, viatjàrem amb Carles Gómez, professor d’anglés, a França. Es tractava d’un Projecte Europeu d’una setmana en el qual participaven alumnes de Grècia, Itàlia, Romania, Turquia, Portugal, Espanya i França.

Tots cinc alumnes vam passar la setmana a la ciutat de Le Havre, a Normandia, on acudíem a l’Institut de Formació Professional Jules Lecesne on van veure el funcionament de les classes a França, férem exposicions i fins i tot vam fer pràctiques de cuina on vam elaborar els plats típics de la nostra gastronomia. A més vam visitar diferents ciutats com Honfleur i hotels de luxe com Le Grand Hotel Cabourg de cinc estrelles.

A més a més, tres famílies van estar acollint als estudiants de primer de batxiller donant així una gran oportunitat de conéixer la cultura i tradicions de la zona a banda d’establir noves amistats.

Finalment el dia de tornada vam aprofitar per visitar la ciutat de París, on vam veure els monuments més coneguts com ara la Torre Eiffel o l’Arc del Triomf.

En conclusió, va ser una experiència inoblidable per a tots i que recomanem sense cap mena de dubte.

Print Friendly, PDF & Email