Sleepy Hollow, teatre terroríficament divertit

Lucia López,  Ivan Pozas, Niko Salorio, Marta Sánchez / 2 de desembre de 2017

Una obra misteriosa, a la vegada que graciosa i amb  actors  nadius d’Anglaterra, molt professionals i graciosos. L’obra va ser molt participativa perquè van pujar molts i moltes alumnes a l’escenari per col·laborar i  ballar amb els actors i les actrius.

El día 23 de novembre, varem anar tots els grup de l’ESO a l’Auditori Municipal de Paiporta, a veure Sleepy Hollow,una obra de terror. En el teatre, vam compartir sala amb la Immaculada que va ocupar l’amfiteatre i a la part alta estava IES la Sénia .

En el teatre, sols participaven quatre persones , cada actor feia diferents personatges. El teatre tractava, d’un investigador, una bruixa, una parella

Era una obra misteriosa, a la vegada que graciosa i els  actors eren nadius d’Anglaterra, molt professionals i graciosos, que representaven diferents personatges en l’obra. Hi havia dos enamorats, un detectiu, un genet sense cap, una bruixa i una madrastra, era impressionant perquè sols quatre actors feien sis personatges.

En la història un detectiu, Ichabod, anava a Sleepy Hollow, el va acollir Katrina en sa casa i li va contar que deien que hi havia un genet sense cap que matava les persones fins que trobara el seu cap. Aleshores Ichabod volia portar el cas i Katrina l’ajudava moltes vegades, col·laboració que provocava que tots dos s’abraçaren però aquest fet descobert pel promés de Katrina no sols li va despertar els cels sinó que va provocar un duel  amb Ichabod  Després de trobar-se amb una bruixa i escoltar moltes vegades el genet,  Ichabod es va trobar amb ell i, quasi morint Ichabod el va derrotar.

L’obra va ser molt participativa perquè van pujar molts companys a l’escenari per col·laborar i  ballar amb els actors i les actrius i  tot ens va resultar  molt divertit i interessant.

 Al final de la representació vam tindre l’oportunitat de fer algunes preguntes en anglés als actors.

A les 12:50h vam eixir de l’Auditori i vam arribar a l’institut a l’hora del segon pati. I continuàrem fent classe normal.

 

    

Però això sí, havíem vist un teatre genial, inoblidable!!!

Print Friendly, PDF & Email