Primera reunió de coordinació per a l’esdeveniment musical més important d’aquest curs.

Redacció / 2 de desembre de 2017

Alumnat entusiasta i compromés amb la causa amb la que aquest curs s’implica el projecte: posar de relleu que no es pot mirar a una altra banda amb el tema dels refugiats.

Mentre dijous a l’hora del segon pati  Àngel Rabasa ens prepara totes les setmanes per a l’actuació que tindrà lloc el 25 de febrer a l’Auditori Municipal de Paiporta en l’aula de música pleníssima d’alumnat entusiasta i compromés amb la causa amb la que aquest curs s’implica els projecte: posar de relleu que no es pot mirar a una altra banda amb el tema dels refugiats.

El poble de Paiporta en serà la seu i cal veure quines seran les necessitats tant de logística com d’infraestructures per a acollir tot el contingent de persones – una primera aproximació és que en seran més de quatre-centes-  que arribaran per participar en l’event.

Com sempre Àngel Rabasa comptarà amb la inestimable col·laboració de Sara LLiso (directora Cor de La Unió de Paiporta) i el recolzament institucional  del regidor de cultura de Paiporta Alberto Torralba així com de Dani Vanaclocha (programador) Fernando Soler (director d’escena) i Diego Alamar (director musical) 🎶

Print Friendly, PDF & Email