“El Nadal del poble” un disc que recupera les nostres arrels musicals

Glòria Llàcer / 18 de desembre de 2018

En el disc participen més de quinze artistes i grups de música valencians que per la seua qualitat han aconseguit fer-se un lloc en el panorama musical actual. Música més que recomanable per escoltar aquestes festes.

Per tercer any consecutiu L’Àrea de Cultura de la Diputació de València presenta el disc El Nadal del poble (Mésdemil, 2017). Un àlbum imprescindible si aquestes vacances volem rememorar les nostres arrels musicals i tradicions d’aquesta època de l’any. Ens retrobarem amb els personatges, els costums i amb un grapat de receptes que a poc apoc han estat substituïdes per d’altres molt més promocionades en els mitjans de comunicació estatals i canviades per d’altres menys sotmeses als rigors de l’estretor econòmica d’altres temps: arròs amb cebeta i bacallà, pataques bullides, olla de nadal amb penques i fulles de col, bunyols de vent o de carabassa si es tenia més sort i pastissets de moniato. Recordarem també el fred nadalenc suportable sols a la vora del foc de la llar, una bona provisió de llenya i la companyia de familiars, amics o veïns.

En el disc participen més de quinze artistes i grups de música valencians que per la seua qualitat han aconseguit fer-se un lloc en el panorama musical actual. Música més que recomanable per escoltar aquestes festes.

En aquest enllaç la podreu trobar:

El Nadal del poble

La revista tornarà en passar el Rei. Us desitgem unes molt bones  vacances i us agraïm que ens llegiu cada setmana.

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email