“Els arbres, nius de vida”.

Clara Ruiz Reyes / 5 de febrer de 2018

D’entre els treballs presentats per L’IES La Sénia va ser seleccionat per a romandre emmarcat en l’exposició el de l’alumna María Monteverde Garrido del grup E-11. Tant Maria com la resta d’alumnat que acudí a l’acte rebé el diploma acreditatiu de la seua participació en el concurs.

L’alumnat dels cursos E-11 i PR4 van preparar uns cal·ligrames a partir d’unes propostes de la professora de valencià Glòria Llàcer que contemplaven la possibilitat de fer un treball plàstic manual o a través de l’ús d’aplicacions informàtiques per presentar-los al concurs “Els arbres, nius de vida” convocatòria que se celebra per commemorar el Dia de l’Arbre. Des de l’IES La Sénia es vam sumar  a la participació que aquest 3r Certamen ha arribat a tindre fins a més de quatre-cents participants.

El dia 1 de febrer a les 19:30 s’inaugurà al Museu de la Rajoleria de Paiporta l’exposició de cal·ligrames amb el lema “Els arbres, nius de vida”. Aquesta inauguració va ser presentada per l’alcaldessa de Paiporta Isabel Matín, Antoni Torreño Mateu, Alberto Torralba i Pep Val entre d’altres.

D’entre els treballs presentats per L’IES La Sénia va ser seleccionat per a romandre emmarcat en l’exposició el de l’alumna María Monteverde Garrido del grup E-11. Tant Maria com la resta d’alumnat que acudí a l’acte rebé el diploma acreditatiu de la seua participació en el concurs.

L’acte va ser molt acollidor, a pesar de la pluja van venir molts pares, mares i artistes d’aquests dibuixos.

Encara hi ha temps per acostar-se i veure-la ja que aquesta exposició romandrà fins al pròxim dimecres 14 de febrer en la Sala d’Exposicions de la Rajoleria.

Print Friendly, PDF & Email