Jornada de “Portes Obertes” a la Universitat i al Politècnic de València.

Victòria Moreno / 19 de febrer de 2018

Un professor de la Universitat i dos alumnes van fer-los una xarrada sobre els graus que podien cursar a la universitat i els van donar un llibre on posava les assignatures, notes de tall, ponderacions entre d’altres qüestions d’interés per al futur.

Com altres anys, la Universitat de València va obrir les portes als alumnes de primer i segon de Batxillerat i cicles formatius, que van visitar les diferents facultats, triant entre el campus de Tarongers, Blasco Ibáñez i Burjassot. I és clar que els nostres alumnes no podien faltar!

El passat dimecres 14 de febrer, van passar els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat tot el matí en la universitat, amb les professores Gloria Becerra de Plàstica, MªÁngeles Ruiz de Biologia i Pilar Pérez psicòloga de l’institut, visitant les diferents universitats de Blasco Ibáñez i del Campus de Tarongers.

Quan van arribar cadascú se’n va anar cap a la facultad que anava a visitar, i els van posar en grups on un universitari que participava en el projecte Mentor, els ensenyava la universitat i resolia preguntes sobre el grau. Van veure aules magnes, les diferents biblioteques de cada universitat i els campus. A més a més, en cada universitat van veure coses diferents, en medicina van entrar a l’Hospital Clínic i van veure un cadàver, en periodisme van veure el plató de televisió, ràdio i fotografia, en magisteri van entrar a una aula on estaven els alumnes disfressats i llegint poesia, en història van veure el laboratori d’arqueologia, d’art i geografia, en dret van veure el centre de deports i el gimnàs, la infermeria,  les aules de pràctiques i en filologia l’institut Confuci per a aprendre xinés i una aula on pots entregar treballs i els corregeixen.

Posteriorment, van anar a una sala on un professor de la Universitat i dos alumnes van fer-los una xarrada sobre els graus que podien cursar a la universitat i els van donar un llibre on posava les assignatures, notes de tall, ponderacions, etc.

Els alumnes van eixir molt contents, amb moltes ganes d’arribar a la Universitat i estudiar el que volen ser en un futur. Però fins que arribe eixe moment els  tocara estudiar per a traure bones notes i estudiar el que vulguen.

 

Print Friendly, PDF & Email