Ultimant els preparatius de l’ESO CANTA AMB COR

Àngel Rabasa / 26 de febrer de 2018

A punt ja estan el programa de mà i també el cartell d’aquesta convocatòria que porta com a lema “dispara esperança” que ha estat seleccionat entre tots els que s’han realitzat pels alumnes del Departament d’Educació Visual i Plàstica de l’IES La Sénia: Carlota Romero, Cristian Jiménez i Paola Fortes (4t d’ESO) amb la coordinació de la professora Guadalupe Mínguez Peláez.

Pràcticament està tot enllestit. Una última reunió divendres 12 de febrer amb Diego Alamar, compositor de En la oscuridad del mar, Sara Llisó (directora del Cor de l’Unió Musical de Paiporta), Fernando Soler (director escènic) i Àngel Rabasa, coordinador d’aquesta 3a edició.

A punt ja estan el programa de mà i també el cartell d’aquesta convocatòria que porta com a lema “dispara esperança” que ha estat seleccionat entre tots els que s’han realitzat pels alumnes del Departament d’Educació Visual i Plàstica de l’IES La Sénia: Carlota Romero, Cristian Jiménez i Paola Fortes (4t d’ESO) amb la coordinació de la professora Guadalupe Mínguez Peláez.

El sentir de tots els companys/es estan molt il.il·lusionats en aquesta 3a edició, que se celebrarà diumenge 25 de febrer (18h.) a l’Auditori Municipal de Paiporta. Aquestes són les seues paraules:
 “La veritat és que el xics i xiques s’ho estan currant. Comença a tindre forma la peca del cant comú En la oscuridad del mar. Cada vegada ens agrada més aquesta cançó. Enhorabona al compositor Diego Alamar” (Carlos Marzal. Professor de Música IES Josep Iborra de Benissa).
 “Ja estem tots/es fent el treball a tope!! ” (Carles Lliberos, Professor de Música en l’IES Josep Iborra de Benissa).”Molta il·lusió” (Joan Verdú. Professor de Música en l’IES Teulada).

En definitiva un munt de preparatius, moltes ganes i molta energia positiva en un dia on més de tres-centes veus es congregaran a Paiporta.

Print Friendly, PDF & Email