Els nostres estudiants visiten la Universitat de València i la Universitat Politècnica

Gloria Becerra, Mª Ángeles Ruiz i Pilar Pérez Esteve / 26 de febrer de 2018

Una de les decisions més importants que els alumnes han de fer a batxillerat és si volen anar a la universitat i quin grau estudiar. Aquesta decisió no sempre és senzilla. Molts dels estudiants tendeixen a triar els graus més coneguts sense parar-se a pensar en l’enorme ventall de possibilitats que tenen davant els seus ulls.
Sabeu quans graus poden triar? La Universitat de València ofereix titulacions en totes les branques del coneixement (ciències bàsiques i experimentals, enginyeries, ciències de la salut, humanitats, ciències de l’educació i ciències socials, econòmiques i jurídiques). Té un total de 54 títols de grau 6 dobles titulacions i 4 dobles graus internacionals.
La Universitat Politècnica de València ofereix més de 40 graus universitaris i tres dobles graus més. En el reconegut rànquing de Xangai la UPV s’ha qualificat com la primera universitat espanyola de caràcter tecnològic.
Així que l’arribada als campus està plena d´emocions. Allà els esperen voluntaris que, amb el seu millor somriure, els guiaran a través de les pistes esportives, les meravelloses biblioteques, els epais reservats als estudiants… Tindran ocasió d’escoltar valuosa informació dels graus elegits i preguntar tots els dubtes. Voran helicòpters, disseccions en medicina forense, dissenys, laboratoris geoespacials… Un sens fi de possibilitats, que hi són, esperant la seua arribada.
Aquestes visites són un important al·licient perquè els nostres estudiants vegen que amb esforç poden arribar a la nota que necessiten per fer la matrícula en eixe grau en el què ja es veuen.
El nostre institut porta també, tots el cursos, als estudiants de primer de batxillerat perquè no hi ha major motivació per afrontar el curs que ens queda que la de vore que poden estar allí. Poden acabar el curs amb èxit i, si és possible, amb la nota que done accés al grau que els agradaria estudiar.
Esta visita els fa veure que poden, amb esforç, perseguir els seus somnis.

Print Friendly, PDF & Email