El projecte PTO (Programa la Teua Obra) és un cicle de cine i teatre

Mònica Camiña / 16 d’abril de 2018

Aquesta experiència permet integrar cultura i ciència, teatre i robòtica. El projecte és molt motivador per als alumnes perquè els permet programar un robot humanoide utilitzant els seus propis mòbils, mitjançant una App que es descarreguen gratuïtament i que es connecta a la WiFi del robot.

El passat dimecres, els alumnes representants de 4t (Miquel Gimeno, Carles Tarazona, Pau Paredes) i la professora de tecnologia Mònica Camiña van anar al CEFIRE de Torrent per a realitzar les entrevistes concertades en el marc del projecte de teatre robòtic en què està participant l’alumnat de 4ESO, l’alumnat del teatre en anglès i els professors Carles Gómez del departament d’anglès, Luís del departament de biologia i Mònica del de tecnologia.

El projecte PTO (Programa la Teua Obra) és un cicle de cine i teatre que gestiona l’empresa El Caleidoscopio amb diferents ajuntaments i centres formatius. L’ajuntament de Paiporta ens ha oferit participar en aquesta experiència que permet integrar cultura i ciència, teatre i robòtica, dos móns que moltes vegades estan separats, quasi d’esquenes, i que, amb el treball i la creativitat del nostre alumnat estem aconseguint fusionar.

Aquest projecte és molt motivador per als alumnes perquè els permet programar un robot humanoide utilitzant els seus propis mòbils, mitjançant una App que es descarreguen gratuïtament i que es connecta a la WiFi del robot.

És un projecte que il·lusiona els alumnes i que integra les noves tecnologies, el treball en equip, la creativitat i la robòtica. En definitiva, és una experiència molt enriquidora i així ho van expressar els nostres alumnes en les entrevistes que els van fer.

Print Friendly, PDF & Email