Conferència sobre màrqueting i direcció d’empreses organitzada per la Universitat ESIC

Diego Liso / Paula Zamora / 27 de maig de 2018

Van assistir representants i creadors de marques molt conegudes com pot ser Adidas, Pompei, la marca automobilística de luxe Maseratti o Philips.

Dissabte 21 d’abril els estudiants de 1r i 2n de Batxillerat de l’IES La Sénia van participar a una conferència sobre màrqueting i direcció d’empreses organitzada per la Universitat ESIC. La xarrada va tenir lloc al saló d’actes de l’hotel Westin de València on van estar presents centenars d’alumnes de batxillerat i CFGS procedents de diferents centres.

Per començar, un antic alumne del centre va fer una breu introducció a la jornada, on van assistir representants i creadors de marques molt conegudes com pot ser Adidas, Pompei, la marca automobilística de luxe Maseratti o Philips. Aquesta darrera marca responsable de la il·luminació de grans camps de futbol europeus com el “Wanda Metropolitano” o “Allianz Arena”. Intervingueren entre d’altres el director de màrqueting del València Club de Futbol i la influencer Miren Alós.

Per tancar la vetlada es van fer una sèrie de sortejos mentre que una banda formada per estudiants de la universitat tocaven música en directe.

Va haver un molt bon ambient i va ser una gran experiència per a tots els que van assistir, ja que es va transmetre un sentiment de superació i ànims per a lluitar pels somnis de cadascú gràcies a les experiències personals dels ponents que van exposar durant la jornada. 

 

Print Friendly, PDF & Email