Celebrem els drets humans

El passat dilluns 10 de desembre celebrarem el 70 aniversari dels drets humans.

Amb motiu d’aquesta celebració, alguns professors del nostre institut organitzaren diferents activitats per commemorar el 70 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

D’una banda, el mateix dilluns alumnes de tots els cursos llegiren per megafonia alguns articles d’aquesta declaració entre classe i classe i els plasmaren a un mural al centre. D’altra banda els alumnes de tercer d’ESO prepararen sopes de lletres perquè la resta de professors i alumnat pogueren utilitzar-les per commemorar aquesta data tan important.

Per últim, des del departament de plàstica s’ha dut a terme un projecte conjunt amb el Museu de la Rajoleria de Paiporta i l’IES Andreu Alfaro. El projecte ha consistit a fer una mena de mural simbolitzant un article d’aquesta declaració.

Els alumnes de 4at d’ESO feren a classe un esbós del mural simulant una quadrícula. Aquesta quadrícula és el que després copiaren amb una esponja i carbó el dia que visitaren el Museu de La Rajoleria perquè el seu esbós acabara convertint-se en un mural fet amb rajols.

Print Friendly, PDF & Email