Olocau: “és una activitat per millorar la convivència del nou alumnat.”

L’alumnat de 1r d’ESO va anar a l’alberg d’Olocau per passar dos dies en una convivència on conèixer millor els  nous companys amb els que compartiran aula aquest curs.

Héctor Bordés (PMAR)/ 24 de novembre

Durant dos dies, dilluns 23 i dimarts 24 d’octubre, el grups  E-11, E-12, E-13, E-14 amb IMG_1320els professors Javier Remohí, Mª Àngels Ruiz i Rafa Fernández -que acudí en qualitat de convidat-, compartiren unes jornades on no faltaren les activitats esportives.

Afortunadament l’oratge acompanyà -va ser ben assolellat- ja que moltes de les  activitats es realitzaren a l’aire lliure: muntanya, tirolina, piragüisme i escalada en rocòdrom que s’alternaren amb d’altres com: tallers de primers auxilis i de reciclatge. Cal esmentar també l’excursió a un poblat iber anomenat Puntal dels Llops i que la nit va transcórrer amb prou activitat.

Cal remarcar que les instal·lacions de l’alberg  estaven molt ben cuidades i que els monitors a més de molt professionals eren també molt agradables.

L’experiència va ser molt positiva per als alumnes per què és una altra forma d’aprendre fora de l’aula, estava tot molt ben organitzat per part de l’alberg i el que és més important es treballen moltes competències educatives i es milloren les relacions entre el nou alumnat de 1r d’ESO de l’IES La Sénia. Tot un èxit!

Print Friendly, PDF & Email