Les targetes Pigmalió, un símbol de la confraternitat

Carlota Romero / Cristian Jiménez / PMAR / 12 de desembre de 2017

Més  d’una setmana han estat preparant uns quaranta xiquets i xiquetes de 1r i 2n de l´ESO del Pigmalió  unes targetes  per als tutors i tutores  per a dir-los que estan molt agraïts per l´ajuda, per ensenyar-los i per iniciar una amistat.

El final i l’inici de l’any es recuperen moltes tradicions algunes de les quals es remunten a temps dels romans. És el cas de les targetes. Ja en el món romà existien els “auguris”, una manera d’endevinar el futur observant el vol, el comportament o inclús el que menjaven els ocells. D’aquesta observació en treien un veredicte, un “augúrio” durant el solstici d’hivern just a l’inici de l’any. Nosaltres en l’actualitat, al final i a l’inici de l’any també ens desitgem bons auguris entre els companys, amics i parents amb missatges.

Més  d’una setmana han estat preparant uns quaranta xiquets i xiquetes de 1r i 2n de l´ESO del Pigmalió  unes targetes  per als tutors i tutores  per a dir-los que estan molt agraïts per l´ajuda, per ensenyar-los i per iniciar una amistat.

Aquestes targetes han sigut una sorpresa, les han confeccionades amb l´ajuda dels professors i ajudants del Pigmalió en l´aula  de tecnologia. Cadascuna d’aquestes targetes ha estat dissenyada i personalitzada per ells.

Als tutors aquesta sorpresa ens ha agradat molt, perquè posa de manifest l´interés per nosaltres i a més ara tenim un record d´ells molt bonic.

S´han esforçat molt en fer les postals i els  tutorants les hem rebudes amb satisfacció, molt emocionats i amb un gran somriure.

Print Friendly, PDF & Email