Els alumnes de 4t de l’ESO de Tecnologia a la Universitat de València

Mónica Camiña /  22 de gener

Els alumnes de 4t de l’ESO de Tecnologia van realitzar el passat divendres 20 de gener dos tallers “d’instrumentació i mesura amb sensors quotidians” en l’ETSE de la Universitat de València.mònica 4t

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) desenvolupa, com ve fent des de fa vuit anys, un conjunt de tallers en els quals quasi 1500 estudiants principalment de batxillerat, quart d’ESO i també alguns de cicles formatius, realitzen pràctiques en els laboratoris adaptades al seu nivell educatiu, tenint a més ocasió de conèixer els estudis i les instal·lacions d’aquesta Escola situada en el campus de Burjassot de la Universitat de València.

Els tallers, per als quals la demanda ha triplicat l’oferta de places disponibles, tenen el doble objectiu de millorar la qualitat docent en els camps de la informàtica i la tecnologia i, d’altra banda, per a motivar als estudiants cap al treball experimental i l’enginyeria.

Els alumnes de 4t de Tecnologia han experimentat en els laboratoris de la universitat amb els equips informàtics i d’electrònica, més concretament amb sensors de càrrega i acceleròmetres, que s’utilitzen actualment en moltes aplicacions industrials.

 

Print Friendly, PDF & Email