Celebrem el Dia de l’Arbre

Redacció / 3 de febrer

Amb motiu de la celebració del Dia de l’Arbre, al llarg de la setmana del 30 de gener al 3 de febrer totes les classes han anat plantant una alzina en el pati. Les alzines són ara molt menudes però de segur que aconseguirem que cresquen fortes i robustes.

A més d’aquesta activitat a les tutories s’han treballat cartells on a través de la reflexió subratllen la importància de protegir les superfícies arbrades perquè ens donen aire per  a respirar i el purifiquen.

Aquesta celebració que es remunta a 1899 i està recomanada per l’ONU és secundada per centres educatius d’arreu del món.

També a l’IES La Sénia amb la plantació d’un arbre s’explica a l’alumnat que entre les funcions més importants que realitzen els arbres estan protegir i conservar el sòl i absorbir el CO2 a més del seu efecte positiu contra la desertificació i el canvi climàtic.

 

Print Friendly, PDF & Email