Dia de l’arbre: un gran arbre al corredor i moltes alzines al pati

Redacció / 16 de febrer de 2017

Un gran arbre ompli de verd el corredor del primer pis, un arbre que està ple de lemes que reflecteixen una plena consciència de la importància que tenen els arbres en l’ecosistema. També les darreres setmanes totes les classes de l’institut han plantat la seua alzina en el pati. L’alzina és un arbre típic del clima mediterrani amb estius eixuts i calorosos i pluges a la tardor i primavera. Com que té una gran longevitat,  pot desenvolupar un robust tronc i una gran capçada no és gens estrany que simbolitzi la fermesa, la fortalesa i la fidelitat. A la vegada l’alzina és també esmentada com un  lloc de trobada o reunió i, en darrer lloc, s’utilitza com un punt de referència o, fins i tot, com un espai per enterrar objectes. Segur que en créixer l’alumnat s’hi reunirà al seu voltant  buscant l’ombra i la conversa dels amics.

Print Friendly, PDF & Email