Els alumnes del Cor de la Sénia assagen amb el Cor de La Unió Musical de Paiporta

Ángel Rabasa / 18 de febrer de 2017

Els alumnes del Cor de la Sénia, concretament les veus agudes (soprans i alts), assajaren aquest dimarts 14 de febrer junt als adults del Cor de La Unió Musical de Paiporta per a l’espectacle “L’ESO CANTA AMB COR” que realitzarem Diumenge 26 de Març a l’Auditori de Teulada (Alacant). És un projecte musical creat el curs 2015/16 on treballem l’educació en valors. IMG_2460

Així, els Instituts d’Ensenyament Secundari col·laboren amb els Cors d’adults de les poblacions participants en el projecte. En aquesta 2a edició el tema que tractarem serà el “Ciberassetjament”. Participaran l’IES La Sénia de Paiporta, l’IES Josep Iborra de Benissa i l’IES Teulada amb els Cors d’adults de cadascun dels pobles participants.

Print Friendly, PDF & Email