Conferència sobre “Ciberassetjament” a l’Auditori de Paiporta per a l’alumnat de 1r d’ESO

Ángel Rabassa / 3 de març de 2017

“L’ESO CANTA AMB COR” és un projecte musical creat al curs 2015/16 on treballem l’educació en valors. En aquesta 2a edició, curs 2016/17 que se celebrarà diumenge 26 de març (18h.) a l’Auditori de Teulada el tema que tractarem serà el “CIBERASSETJAMENT”. Milers de joves sofreixen assetjament a través d’Internet i les distintes tecnologies de comunicació, fet que es coneix com “ciberassetjament” o “ciberbullying”.

Dijous 2 de març de 2017 hem realitzat una conferència a l’Auditori de Paiporta per a sensibilitzar l’alumnat de 1r d’ESO. Els conferenciants que participaren a l’acte van ser: Silvia Bellés (Policia local de Paiporta), Ángel Berlanas (Professor d’informàtica IES La Sénia), LourdesIMG_2603 Alapont (UPCCA: Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives), Pilar Pérez Esteve (Orientadora de l’IES La Sénia) i els nostres alumnes del programa “Pigmalió”, Francisco Alabau (E21), Carlota Romero (E32) i Cristian Jiménez (E32). Agrair la col·laboració en la coordinació de la xerrada a Manolo Ocaña (Intendent en cap de la Policia Local de Paiporta). Introduïren l’acte: Isabel Martín (Alcaldessa de Paiporta), Maria Isabel Albalat (Regidora Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament de Paiporta), Beatriz Giménez (Regidora Policia Local de Paiporta) i Vicent Tatay (Director IES La Sénia de Paiporta).

Aquest és un tema que involucra tota la comunitat educativa i és a través d’aquestes activitats que es busca reforçar la cultura democràtica, afirmar la igualtat de drets i prevenir possibles situacions d’assajament als i les menors. Aprofitem aquestes línies per agrair l’assistència, la col·laboració i el suport institucional.

Print Friendly, PDF & Email