Apropant-se a la universitat

Rosa Collado / 3 de març de 2017

El passat dimarts 28 de Febrer els alumnes de primer i segon de Batxillerat van visitar el campus Vera de la Universitat Politècnica de València, per tal de conèixer de més a prop les carreres en les que estan interessats acompanyats per l’orientadora de l’IES La Sénia, Pilar Pérez Esteve.

Després d’escoltar una conferència general sobre les possibilitats que ofereix la universitat, els alumnes es van separar en grups depenent de la respectiva carrera, entre les que podem destacar Arts, Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC),i diverses enginyeries com l’aeronàutica, la industrial, la biomèdica, etc. En aquestos grups més reduïts, es van especificar els continguts de cada carrera i les possibilitats de treball, així com un recorregut per les instal·lacions del campus.

Per últim, cal destacar que aquesta visita a la universitat és essencial per als alumnes de Batxillerat, ja que els permet conèixer la vida Universitària a més de ajudar-los a prendre la difícil decisió de què fer després de l’institut.

Print Friendly, PDF & Email