Setmana europea: projecte “Feed4Save”

IMG_2581Redacció / 9 de març de 2017

Un total de 21 professors i professores i 21 alumnes procedents de Romania, Turquia, Portugal, Grècia, França i Itàlia que formen part del programa Erasmus+ que s’emmarca dins del projecte “Feed4Save”.

Al llarg de tota una  setmana hem acollit a L’IES La Sénia un total de 21 professors i professores i 21 alumnes procedents de Romania, Turquia, Portugal, Grècia, França i Itàlia que formen part del programa Erasmus+ que s’emmarca dins del projecte “Feed4Save”. L’alumnat ha realitzat diverses activitats formatives al centre, ha pogut conèixer part de la nostra oferta cultural i gastronòmica.

Les activitats han estat enfocades cap al desenvolupament personal, l’autoestima, les habilitats de comunicació, el treball en equip així com el treball sobre l’empatia i la tolerància.Entre els grans avantatges d’aquests tipus d’activitats és el foment de les relacions interpersonals i la pràctica de diferents llengües europees.

Print Friendly, PDF & Email