Els nostres alumnes de secundària reben els diplomes del “Certamen literari i fotogràfic amb motiu del Dia de l’Arbre”

Redacció / 23 de març de 2017

Dimarts 21 de març es va fer entrega dels diplomes als alumnes de secundària que van participar en el “Certamen literari i fotogràfic amb motiu del Dia de l’Arbre” que es convocà amb motiu de la celebració del Dia de l’Arbre el 27 de gener.

Els diplomes han estat entregats per Josep Val Cuevas, regidor de l’ Àrea d’Urbanisme, Medi Ambient Sostenibilitat i i per Antoni Torreño Mateu de l’Àrea d’Educació. Aquestos diplomes són un reconeixement al treball realitzat per aquestos setze alumnes que van estar acompanyats en aquest acte pel director de l’IES La Sénia, Vicent Tatay.

Recordem que aquestes huit obres van estar exposades en La Rajoleria  del 13 al 15 de proppassat febrer.

Des d’aquestes línies enviem setze felicitacions, una per a cadascun dels alumnes que es van engrescar i van respondre amb creativitat i entusiasme a aquesta proposta de l’Ajuntament.

Print Friendly, PDF & Email