Una setmana plena de activitats científiques i culturals a Cosenza.

Conxa Martínez Llovera i Mª Ángeles Ruiz / 23 de març de 20172

 Des de Cosenza ens arriben notícies de l’estada del nostre alumnat i de les nostres professores. Han anat  convidats a una setmana de Ciència i Tecnologia on els i les alumnes de 1r de batxillerat científic han d’exposar el seu treball d’investigació “Hydrogen: the fuel of the present”.

Des de Cosenza ens arriben notícies de l’estada del nostre alumnat i de les nostres professores: Conxa Martínez Llovera i Mª Ángeles Ruiz en aquesta ciutat.

Recordem que hi han anat  convidats a una setmana de Ciència i Tecnologia on els i les alumnes de 1r de batxillerat científic han d’exposar el seu treball d’investigació “Hydrogen: the fuel of the present”.

Un viatge d’aquestes característiques comporta, no cap dubte, un enriquiment en el bagatge acadèmic però també tal i com ens ho descriuen les professores “No es pot expressar amb paraules totes les experiències que estem vivint junt als nostres amfitrions i companys estonians en aquesta meravellosa ciutat italiana.”

Han gaudit també d’un intens programa d’activitats culturals: conferències en la Biblioteca Nazionale, laboratoris i exposicions de treballs, visites guiades per

la ciutat vella, concerts en el seu honor oferts pel cor i l’ orquestra del liceu…

També en aquesta trobada intercultural subratllen les professores que el tracte amb els visitants i les relacions entre tots els participants ha estat excel·lent, tant és així que afirmen amb rotunditat: “ ni en el millor somni ho podríem haver imaginat!”

Doncs, felicitem a tot l’equip per aquest èxit i us desitgem un bon viatge de tornada.

Print Friendly, PDF & Email