“L’ESO canta amb cor” a l’escenari de l’Auditori de Teulada-Moraira

Ángel Rabasa / 24 de març de 2017

El 26 de març l’Auditori de Teulada-Moraira acull un gran ProjectIMG_2808e Musical

Amb “L’ESO canta amb cor”, l’escenari de l’Auditori de Teulada-Moraira s’omplirà de joves de l’IES La Sénia de Paiporta, el Cor de La Unió Musical de Paiporta, IES Josep Iborra de Benissa, La Coral Benissenca, IES Teulada, Cor del Conservatori Professional de Música “Mestre Berenguer” de Teulada i el Grup de Teatre Municipal Teulada.

En definitiva un total de tres-cents coralistes que cantaran cançons tan eclèctiques com: “Como hablar” d’Amaral, “Evening rise”. “Hallelujah” del recentment desaparegut Leonard Cohen, “Que tinguem sort” de Lluís Llach, “Michelle” i “Yesterday” de Beatles.

Aquesta setmana ha quedat tot enllestit per a la 2a edició de “L’ESO canta amb cor”: l’últim assaig del cor de l’IES La Sénia amb el Cor de La Unió Musical de Paiporta, les entrades a punt d’esgotar-se  i ultimats els darrers detalls, una carpeta de les partitures que omplirà de cors l’escenari.

Cal destacar que l’Ajuntament de Paiporta assumeix les despeses entre d’altres de l’autobús, tarimes, programes…, un recolzament ben estimable a un projecte musical, educatiu i en definitiva cultural.

 

Print Friendly, PDF & Email