Nerea Company guanyadora d’un certamen literari en la fase provincial

Nerea Company / 29 de març de 2017

Nerea Company va escollir per concórrer a aquest certamen a Catalina d’Erauso, més coneguda com “La Monja Alférez”.

Nerea Company ha guanyat un premi  en un concurs anomenat  “Carta a un militar” al que es podien presentar relats on l’heroi o heroïna formaren part de la història d’Espanya i que tingueren relació amb l’exèrcit. Nerea Company va escollir per concórrer a aquest certamen a Catalina d’Erauso, més coneguda com “La Monja Alférez”.

La nostra alumna es presenta per segona vegada a quest concurs i ja l’any passat va quedar finalista en la fase provincial. Ara en aquest curs ha aconseguit ser la guanyadora de la fase provincial i per tant passa a la següent fase, la nacional.

Des d’aquestes pàgines li desitgem a Nerea Company tanta inspiració com sort en aquesta nova fase i la felicitem per haver estat ja guardonada però sobretot esperem que aquest siga l’inici d’una fructífera carrera literària.

Print Friendly, PDF & Email