Eixida a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Daniel Lerma / Daniel Sorní / Cristian Jiménez / 26 de març de 2017

El dia 21 de març els alumnes del E-31 i els alumnes del grup PMAR vam fer una eixida a València a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Cap a les 9 pujàvem al metre i arribàvem a la Ciutat de les Arts i les Ciències a les 11.15.

Al llarg del matí vàrem fer dos tallers. El primer va ser de biologia i el segon va ser de física i química. En el primer taller ens varen rebre dos xics en l’aula de biologia, amb un microscopi per a cada parella, després de que ens presentarem mútuament van començar amb l’explicació de la utilització dels microscopis. Després de l’explicació vam començar a fer la pràctica.

MICROSCOPI 2
Començarem amb unes mostres que estaven preparades a la taula com neurones, ronyó de gat, les vàrem observar amb el microscopi i en acabar el taller els dos xics ens varen donar una sorpresa donant-nos un una mostra d’un riu que estava prop de la Ciutat de les Arts. La mostra eren algues microscòpiques amb larves de mosques que es movien i es menjaven les algues.

Després d’aquest taller ens varen donar un descans de 40 minuts que vàrem aprofitar per a esmorzar.

A les 12.30 vàrem començar el taller de física i química en una aula diferent del de biologia. Tornà el mateix monitor i ens va fer unes demostracions de com fer funcionar la física en el nostre entorn. Ens va mostrar com verificar un bitllet, va mostrar-nos l’explosió d’un globus amb heli i un amb diòxid de carboni, l’explosió era molt diferent.

El matí va resultar divertit i profitós i el comportament de l’alumnat va ser molt correcte.

Print Friendly, PDF & Email