Gran èxit a la 2ª Edició de “L’ESO Canta amb Cor” a Teulada

Noah Dewsbery / Eros Galán / Glòria Llàcer / 31 de març de 2017

L’impulsor d’aquest projecte és el professor de música de l’IES La Sénia que al llarg de tot un semestre ha estat dedicant un esforç titànic i una il·lusió infinita a un projecte integrador on tothom té cabuda i amb l’objectiu de llençar un missatge molt clar, el “ciberassetjament” s’ha d’eradicar.

Aquest curs amb el  tema del “ciberbulling” o “ciberassetjament” més de 300 coralistes protagonitzaren la 2a Edició de “L’ESO Canta amb Cor” a Teulada.

En aquesta ocasió han participat l’IES La Sénia , l’IES Teulada, l’IES Josep Iborra de Benissa, Grups Corals, els ConseIMG_2833rvatoris de Música de Benissa, Paiporta i Teulada a més de la participació del Grup de Teatre Municipal de Teulada.

La jornada començava diumenge 26 de març pel matí on tots els participants que integraven les corals assajaren dirigits pels professors del projecte: Sara Lliso, Javier Santacreu i Rafael Soriano.

S’interpretaren els temes: “Como hablar” d’Amaral,  “Evening rise”. “Hallelujah” de Leonard Cohen, “Que tinguem sort” de Lluís Llach, “Michelle” i “Yesterday” de Beatles i s’acabà amb la cançó “Se buscan valientes”.

El cor de l’IES La Sénia ha estat assajant en les darrers setmanes amb el Cor de La Unió Musical de Paiporta dirigits per la professora Sara LLiso.

L’impulsor d’aquest projecte és el professor de música de l’IES La Sénia que al llarg de tot un semestre ha estat dedicant un esforç titànic i una il·lusió infinita a un projecte integrador on tothom té cabuda i amb l’objectiu de llençar un missatge molt clar, el “ciberassetjament” s’ha d’eradicar.

A més de tot el nostre alumnat compromés en combatre el “ciberassetjament” participaren el nostre exdirector Rafael Fernández i els nostres companys: Miren de Verastegui –recentment jubilada-,  la  professora de francès Maribel Fernández i el professor de música Josep Alonso.

Print Friendly, PDF & Email