Intercanvi amb Pomezia

Carles Gómez / 4 d’abril de 2017

Des del 28 de març al 2 d ‘ abril 33 alumnes de 4rt  d’ESO han sigut amfitrions de 35 estudiants italians procedents de la localitat de Pomezia. Famílies, alumnes i professors han valorat molt positivament aquesta experiència cultural i educativa que enguany es du a terme per tercera vegada

IMG_2871

Des del 28 de març al 2 d ‘ abril 33 alumnes de 4rt  d’ESO han sigut amfitrions de 35 estudiants italians procedents de la localitat de Pomezia, molt a prop de Roma, en la segona part de l’intercanvi que va començar a terres italianes abans de nadal.

Durant la setmana alumnes dels dos centres han preparat treballs sobre la València romana que s’han visionat prèviament a les visites als llocs més emblemàtics de la ciutat i voltants: ajuntament, edifici de l estació del Nord, catedral, torres de Serrans, museu nacional de ceràmica, CAC, Albufera o Sagunt…

Famílies, alumnes i professors han valorat molt positivament aquesta experiència cultural i educativa que enguany es du a terme per tercera vegada i que cada any canvia la temàtica a treballar.

Gràcies a  famílies i professors sense els quals no hauria estat possible aquesta meravellosa aventura.

Print Friendly, PDF & Email