Nova convocatòria dels alumnes pigmalions majors

Cristian Jiménez / 7 d’abril de 2017

Epigma 2ns van explicar un joc que consistia a representar tipus de conversacions verbals per a l’hora de parlar amb els pigmalions xicotets poder saber escoltar-los

El dia 5 d’abril els coordinadors del Pigmalió ens varen convocar als alumnes pigmalions majors a l’aula d’alumnes per a un dinar en grup. Quan acabàrem de dinar vàrem eixir al pati de l’institut, on ens van explicar un joc que consistia a representar tipus de conversacions verbals per a l’hora de parlar amb els pigmalions xicotets poder saber escoltar-los. Es tracta de fomentar les nostres habilitats comunicatives i establir connexions entre els més grans i menuts.
Vam acabar la vesprada compartint unes orxates i fartons en un ambient distés i divertit.

Print Friendly, PDF & Email