Imatges privades? Xarxes socials? Escepticisme total!

Sergio Garrido / 25 de maig de 2017

Des del meu punt de vista, publicar imatges privades en xarxes socials (com ara Whatsapp, Instagram…) pot ser un perill molt greu si no es fa amb prevenció. Com el seu nom indica: imatges “privades” són unes imatges que la majoria de la gent no hauria d’observar, menys encara els amics i coneguts. Cal tindre en compte qui et segueix en les xarxes socials, perquè pot ser una persona que vol fer-te mal o altra cosa pitjor. També cal considerar tindre molta prevenció amb les fotos que publiquem a la xarxa perquè pots estar de vacances i això suposa un accés lliure a la teua casa per part de les persones que saben que et trobes fora. En resum, cal anar amb molt d’ull i previnde els fets

Print Friendly, PDF & Email