Els alumnes del E-42 i PMAR visiten l’Albufera de València en una visita dins del projecte “Life Albufera”

Clara Ruiz / 25 de maig de 2017

El dia 12 de maig a les 9:30 els grups E-42 i PMAR vam anar acompanyats per la professora de biologia Maribel Gil Giner i Mª Àngels Ruiz -professora de l’àmbit científic-matemàtic- a fer una visita guiada al tancat de la Pipa, amb un total de 40 hectàrees, es un dels espais protegits de l’Albufera, hem anat en autobús fins al port de Catarroja i hem agafat una barca fins al Tancat de la Pipa, un viatge molt agradable i tranquil, acompanyats de vent.IMG_4272

Allí ens esperaven dos guies que ens repartiren en dos grups i férem un recorregut per aquest explicant-nos els tipus d’aus i la vegetació, no hi havien moltes aus per l’excés de vent, al acabar el recorregut ens explicaren com es va formar aquesta reserva i algunes curiositats, com les tres funcions de filtres verds del tancat, la millora de la qualitat de l’aigua, augment de la biodiversitat creant nous hàbitats i l’última funció educativa, per últim vam pujar al mirador a vore tot el terreny d’un total de 21.000 hectàrees, vàrem tornar a les 13:40 al port en la barca amb molta calor i cansats, va ser una excursió molt interessant, educativa i divertida.

Print Friendly, PDF & Email