2n de batxillerat fa les PAU

Redacció / 8 de juny de 2017

Un curs que ací a l’IES La Sénia ha fet història en ser el primer en el que tot l’alumnat ha promocionat i han pogut acudir a la convocatòria de juny.

De dimarts a dijous el nostre alumnat de 2n de batxillerat ha estat realitzant les proves Pau (Proves d’Accés a la Universitat) encara que en l’actualitat reben el nom d’AvAU (Avaluació de batxillerat per a l’Accés a la Universitat). Han acudit a les proves acompanyats per la seua tutora Maria Rosell i d’altres professors que s’hi  van acostar per donar-los suport i ànims. Finalitza així per aquesta promoció un curs que ja de per sí estressant i que començava amb un primer trimestre ple d’incerteses respecte a les novetats que s’introduirien en aquesta nova Selectivitat de la LOMCE.

Un curs que ací a la Sénia ha fet història en ser el primer en el que tot l’alumnat ha promocionat i han pogut acudir a la convocatòria de juny. El més important de tot -i és el parer que van manifestar al professorat- és que anaven segurs perquè se sentien ben preparats.

Des d’ací els desitgem molta sort i esperem també amb impaciència els resultats de la que serà una nova futura fornada de mestres, metges o metgesses, matemàtics o matemàtiques ….

2017-06-07-PHOTO-00002762 pau2

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1274 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer