Els nostres alumnes guanyadors del “Premi al Concurs de Booktràilers”

Glòria Llàcer / 21 de juny de 2017

“Per la coherència intertextual, la claredat del missatge, l’ús del valencià i la motivació a la lectura” han estat les consideracions del tribunal per atorgar el premi als nostres alumnes Nerea Paños i Pau Martínez.

Divendres 16 de juny a la biblioteca de l’IES La Sénia es va fer entrega del Premi al Concurs de Booktràilers de l’Ajuntament de Paiporta al booktràiler basat en la novel·la de Gemma Pasqual L’últim vaixell, una història que narra la duresa per sobreviure en temps de guerra i patir la persecució en la postguerra.

Han sigut premiats els alumnes Nerea Paños i Pau Martínez. En paraules del tribunal:”per la coherència intertextual, la claredat del missatge, l’ús del valencià i la motivació a la lectura”. El premi un e-book per als guanyadors, va ser entregat per l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martí i van assistir a l’acte Antònia Tàrraga, Tècnica de normalització lingüística de l’Agència de Promoció del Valencià, el director del centre, Vicent Tatay, la cap d’estudis Gloria Becerra, la secretària en funcions Lara Alborch i la professora que ha promogut la participació Glòria Llàcer.

La resta d’alumnes participants en el concurs: Hugo Soriano, Carlos Saiz, Mario Serrano i Sergio Roig també van rebre uns regals a més de l’agraïment per participar. El treball es projectarà en l’acte  en l’acte de cloenda del dijous dia 22 de juny  i es pot trobar també en https://www.youtube.com/watch?v=0wgQ9QNzZrE

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1347 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer