Resultats de les PAU: 100% d’aprovats!

Glòria Llàcer / 21 de juny de 2017

No sols han aprovat el 100% de l’alumnat sinó que a més han aconseguit suficient nota per fer les carreres en la universitat pública que desitjaven, carreres com medicina o bioquímica que exigeixen qualificacions molt altes.

Està clar que aquesta promoció de 2n de batxillerat del curs 2016-17 ha deixat el llistó molt alt. I és que no sols han aprovat els 100% de l’alumnat sinó que han aconseguit suficient nota per fer les carreres en la universitat pública que desitjaven, carreres com medicina o bioquímica que exigeixen qualificacions molt altes.

Arribat ja el moment del comiat el professorat us agraeix el vostre interès, la correcció i saber estar, la vostra atenció i us desitgem el millor en aquesta nova etapa acadèmica. Tant de bo “us trobeu un camí planer, ple d’estels d’argent, un demà ple de promeses i molta sort” que són paraules que prenem prestades de la cançó de Lluís Llach “Que tinguem sort”

Ara, feliços com us veiem, gaudiu de l’estiu i d’unes ben merescudes vacances

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1020 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer