Cloenda curs 2016-17

Ángel Rabasa / Glòria Llàcer / 6 de juny de 2017

Un curs aquests de 2016-17 amb molta innovació educativa i molta internacionalització amb projectes com Feed4Saving, Enterprise is VITAL o Let’s Unify it!.  També comptarem amb l’actuació del Cor format per alumnes del Departament de Música junt al Cor de la Unió Musical de Paiporta, dirigits per Sara Llisó va ser excel·lent.

Dijous 22 de juny, a les 19:00h realitzarem l’acte de Cloenda del Curs 2016/17 a l’Auditori de Paiporta l’aforament dels qual va ser depassat amb tota seguretat amb més de  quatre-centes persones.

A les portes de l’Auditori alumnes, famílies, professorat i amics acudien per celebrar tots junts aquest final de curs, vestits i pentinats per a una festa gran. L’ocasió s’ho mereixia: després d’un any de treball les famílies orgulloses d’acompanyar fills i filles en aquesta cerimònia de finals i nou inicis i el professorat satisfet –i emocionat– en veure com un curs més aquells xiquets i xiquetes que anys enrere arribaven nerviosos i amb les inquietuds lògiques de trobar-se en un lloc nou i desconegut se’n van ara convertits en uns i unes joves excepcionals.

L’acte conduït per les alumnes Anna Domingo i Paula Robles tingué el component solemne i emotiu dels acomiadaments. Les promocions que acabada la secundària se separen o les que deixen l’institut perquè ja han finalitzat els seus estudis.

I com no podia ser d’una altra manera férem una mirada retrospectiva al que ha sigut aquest curs: Projecte Pigmalió, teatre en anglés, revista La Sénia Digital, Feed4Saving, Enterprise is VITAL o Let’s Unify it!

També comptarem amb l’actuació del Cor format per alumnes del Departament de Música junt al Cor de la Unió Musical de Paiporta, dirigits per Sara Llisó va ser excel·lent. Tal com després afirmava la pròpia directora: “ja va veient-se tota la tasca realitzada aquests dos cursos que portem treballant junts”.  I tant que es nota!

El professor Ángel Rabasa ha penjat en el seu blog una gravació de l’actuació que es pot trobar en aquest enllaç:

https://www.dropbox.com/s/lwoe8l6cvgyzsy9/Cloenda.mp4?dl=0

Qui dia passa any empeny! diu el refrany i l’11 de setembre començarem un nou curs. Des d’ací desitgem a tot el professorat que ha estat amb nosaltres aquest curs que tinguen molta sort en les seues noves destinacions i us desitgem a tots i a totes que passeu un bon estiu i que gaudiu de les vacances.

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 3471 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer