El 1r FESTIVALDE NARRATIVA ORAL també a l’IES la Sénia

Redacció.

El 1r FESTIVALDE NARRATIVA ORAL “Paiporta un mar de contes” organitzat per l’ajuntament de Paiporta ens visita al nostre institut i en dues sessions separades els grups E-33 i E-21 així com el E-14 iIMG_1208 E-31, ens reunirem a l’aula d’audiovisuals per escoltar la recitació i la recitació cantada de romanços clàssics de la literatura castellana. La intèrpret, Amparo Rico, esdevé un personatge medieval, una joglaressa rebatejada Lluna, un nom profà tal i com ens ho remarca.

I així, amb la seua veu molt ben modulada per captar l’atenció o per sorprendre’ns amb algun que altre ensurt i tan sols acompanyada per un pandero la joglaressa es clavà un públic ben exigent en la butxaca que silenciós i expectant seguí amb bona cosa d’interès aquestos romanços medievals que parlaven d’amor i de guerra.

Des del centre valorem molt positivament totes les iniciatives culturals i agraïm que s’oferisca la possibilitat al nostre alumnat per a què les puga gaudir.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 794 - Today Page Visits: 1