Comença el curs 2017-2018!

Redacció / 25 de setembre de 2017

L’11 de setembre començàvem les classes i s’està preparant tot per a què gaudiu d’una programació  excel·lent en activitats complementàries i que disposeu d’un bon grapat de lectures seleccionades. Comptarem també amb dos Projectes d’Innovació Educativa, el Projecte Pigmalió coordinat per Pilar Pérez Esteve i el Projecte La Sénia Sona coordinat pel professor Àngel Rabasa. 

L’11 de setembre començàvem les classes i definitivament les vacances passaren a formar part del passat. Al primer dia de classe es pot acudir de moltes maneres però segons ens han confessat alguns alumnes de primer d’ESO elles i ells ho feien amb molt de nerviosisme precedit d’una nit d’insomni i d’unes matinades extremes, no mentim si diem que alguns o algunes estaven ja desperts a les cinc de la matinada.

Però clar tot no són nervis, també estan les alegries dels reencontres i la curiositat de conéixer el professorat que els correspondrà quest curs. També revelaré que entre el professorat circulaven comentaris del nerviosisme quasi inevitable del primer dia.

Doncs bé, ja s’han engegat els motors s’està preparant tot per a què gaudiu d’una programació  excel·lent en activitats complementàries i que disposeu d’un bon grapat de lectures seleccionades per veure si obren la màgia – sobre tot  en aquelles/s que encara no li heu trobat el gust- de convertir-vos en bons lectors. Comptarem també amb dos Projectes d’Innovació Educativa, el projecte Pigmalió coordinat per Pilar Pérez Esteve i el projecte La Sénia Sona coordinat pel professor Àngel Rabasa. De tots dos projectes comptarem amb informacions puntuals sobre les seues activitats.

És també aquest primer dilluns de la tardor que encetem la publicació de la revista La Sénia Digital que aquest curs serà com hui, dilluns.

Sols desitjar-vos un bon curs 2017-2018 a totes i a tots!

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1700 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer