OST – Ghost In The Shell

Ángel Berlanas / 26 de setembre de 2017

La música que estem sentint al canvi de classe i als esplais és la de la bellíssima escena introductòria del shelling (fabricació i muntatge) del cos de la major Motoko Kusanagi.

La música que estem sentint al canvi de classe i als esplais és la de la bellíssima escena introductòria del shelling (fabricació i muntatge) del cos de la major Motoko Kusanagi, que està inspirada en l’obra pictòrica del “Naiximent de Venus” de Botticelli, on un nou ser destinat a complir una missió superior emergeix d’una substància impol·luta o líquid purificador posant-se sobre una conxa (shell) i està acompanyada d’aquesta magnífica banda sonora formada d’un antic cant tradicional japonés.

OST

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 3074 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer