PROESO a Shanghai (Xina)

Àngel Rabasa / 16 d’0ctubre de 2017

PROESO: “Associació de docents de Música de la Comunitat Valenciana” ha assistit a la fira internacional especialitzada d’instruments i accessoris més gran d’Àsia “Music Xina”.

Viatge extraordinari i millor companyia, la dels companys/es de PROESO “Associació de docents de Música de la Comunitat Valenciana”, que hem compartit junts aquesta fantàstica i inoblidable experiència la qual ens ha servit per conèixer-nos molt millor a tots/es. Més de 10.000 km de distància i 13h d’avió des de Madrid, una ciutat de 25 milions d’habitants, la fira internacional especialitzada d’instruments i accessoris més gran d’Àsia “Music Xina” … ESPECTACULAR TOT i esperem que siga la primera de moltes experiències viatgeres nacionals i internacionals que tinga PROESO. Un gran record que tindrem per sempre!!!

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1143 - Today Page Visits: 2

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer