El Programa Pigmalió La Sénia a Edusionat

Pilar Pérez Esteve / Carlota Romero / Cristian Jiménez / 22 d’octubre de 2017

Un total de 22 alumnes i 4 professors de l’IES la Sénia expliquen el Projecte Pigmalió a les Jornades Edusionat UNA MIRADA DE PAU davant de més de 400 professors. 

El passat 17 d’l’octubre IES la Sénia va estar explicant el nostre Projecte Pigmalió a les Jornades Edusionat UNA MIRADA DE PAU. “Prevenció i detecció del racisme, la xenofòbia i la intolerància a l’aula: Propostes per a Millorar la convivència “.

Vam acudir 22 alumnes acompanyats pel director i 4 professors. Una xicoteta representació perquè aquest curs en som més de 200 alumnes!!!

Presentàrem el nostre Programa Pigmalió davant més de 400 professors. Tots parlarem per explicar la nostra experiència. Vàrem insistir en els resultats que està donant per prevenir l’assetjament, millorar la convivència i propiciar l’èxit acadèmic i personal de tots estudiants de La Sénia.

Vam estar des de les 10.30 fins a les 14.00. Una experiència inoblidable. La veritat és que ens agrada que el professorat de l’institut compte amb la nostra opinió i ens escolte.

Gràcies també a la Conselleria d’Educació per donar-nos veu. Per deixar-nos aportar a cadascun el nostre punt de vista, parlar de la nostra experiència personal en el projecte i poder donar a conèixer al públic assistent el que entre tots estem aconseguint a l’institut.

A més,  després per celebrar-vam anar a dinar tots junts i ho vam passar molt bé.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1541 - Today Page Visits: 2

Comments are closed.