La primera festa Pigmalió marc de la primera emissió de ràdio

Glòria Llàcer / 25 d’octubre de 2017

Una organització impecable, molta concurrència i un programa de ràdio on hem recollit diferents opinions.

Mentre la primera festa Pigmalió transcorria -molt bé, per cert i aprofitem per felicitar  tota l’organització- l’alumnat del PR4 ha estat fent entrevistes tant  a responsables i organitzadors de la festa com a alumnes, representants institucionals  i altres membres de la comunitat educativa que ens han aportat els seus punts de vista al voltant del projecte i de la festa Pigmalió.

En el primer audio escoltarem Pilar Pérez Esteve i Xelo García,  en el segon les entrevistes a Antoni Torreño, regidor de cultura de l’Ajuntament de Paiporta i el director de l’IES La Sénia, Vicent Tatay, també hem comptat amb els parers de representants de l’AMPA i dels alumnes. Es tanca la primera emissió amb l’entrevista a Mónica Camiña i música d’Orxata Sound System.

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1612 - Today Page Visits: 2