La 3a Edició “L’ESO Canta amb Cor” comença una nova etapa.

Redacció / 5 de novembre de 20017

La 3a Edició “L’ESO Canta amb Cor” comença una nova etapa que marcarà la diferència respecte a les anteriors ja que Paiporta serà la seu de la trobada. El professor Àngel Rabasa s’ha reunit amb un equip de regidors de l’Ajuntament  de Paiporta per  preparar el que serà el gran esdeveniment musical el pròxim 25 de febrer. 

Aquesta 3a Edició “L’ESO Canta amb Cor” es posa aquest curs 2017-18 en marxa i sembla que es van lligant caps sense perdre gens els temps ja que enguany Paiporta serà la seu de la trobada.

Aquesta setmana hem sabut que Diego Alamar, director de cor, ens fa arribar la composició de la peça “En la Oscuridad del mar” que serà “Cant Comú”, és a dir, s’interpretarà per les corals de Benissa, Cullera, Teulada i El cor de l’IES La Sénia amb el Cor de la Unió Musical de Paiporta.

Estem també ja assajant ja  Al’Mayya, una cançó tradicional  iraquiana i Hegoak. Txoria Txori de Mikel Laboa tots els dijous en el segon pati amb una extraordinària concurrència de l’alumnat de 1r d’ESO.

Hui dilluns 6 de novembre el professor Àngel Rabasa s’ha reunit amb els regidors de l’Ajuntament  de Paiporta Antoni Torreño Mateu María Isabel Albalat Asensi, María Teresa Verdú Cantó, Alberto Torralba Campos en el que ha estat una presa de contacte per preparar el que serà el gran esdeveniment musical el pròxim 25 de febrer.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 907 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer