Les xarxes socials a debat

María Monasterio / 20 de novembre de 2017

Internet ens permet educar-nos, conèixer gent i gaudir, és a dir, és una eina multi usos. Les xarxes socials són beneficioses, però sempre que les utilitzem de forma responsable i moderada.

Actualment, Internet i les xarxes socials s’han convertit en una eina indispensable en la vida de les persones. Seria molt difícil, especialment, per als joves, concebre un món en el qual “no estiguem connectats”.

No cal explicar amb detalls els beneficis d’aquest meravellós invent tecnològic. Ens permet educar-nos, conèixer gent i gaudir, és a dir, és una eina multi usos. Precisament, és aquest el que pot tornar-se negatiu. Estem parlant d’addicció al fet d’estar connectats. Molt joves passen una gran part del dia navegant per pàgines web, publicant coses en les xarxes socials, o veient vídeos…

Cal tenir en compte que sí, que les xarxes socials són beneficioses, però sempre que les utilitzem de forma responsable i moderada.

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 846 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer