“Connectem@LaSénia” i “La Sénia sona: música, solidaritat i valors” dos projectes d’Innovació Educativa de l’IES La Sénia.

Redacció / 20 de novembre de 2017

Dos projectes d’Innovació Educativa estan seleccionats en les llistes provisionals de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

L’Orientadora del nostre centre, Pilar Pérez Esteve i el professor de música, Ángel Rabasa coordinen  dos projectes Connectem@LaSénia i La Sénia sona: música, solidaritat i valors que des de diferents plantejaments però buscant el foment de la participació de l’alumnat per a potenciar actituds i comportaments prosocials que eviten qualsevol classe de discriminació o violència així com els valors de la solidaritat i el treball de la intel·ligència emocional.

 Cal dir que aquestos projectes comporten la implicació efectiva d’una gran part del professorat però sobretot de l’alumnat i tots dos tenen una constatable repercussió en la millora del funcionament del centre.

Tots dos projectes duen a terme accions creatives que propicien l’èxit escolar i eviten l’abandó de l’alumnat en tots els nivells.

Hem d’afegir que els projectes es desenvolupen al llarg de tot el curs amb un ventall molt divers de propostes motivadores on l’alumnat n’és el centre.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 4125 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer