Les dones, els seus drets i el Dia Mundial contra la Violència de Gènere

Núria Garví, Alex López,  Máxim López,  Nerea Varvaró / 2 de desembre de 20017

El dia 25 de novembre se celebra el Dia Contra la Violència de Gènere i la classe E-11 hem volgut fer una activitat sobre el tema per a aprendre sobre el paper de la dona al llarg de la història.

La classe E-11 hem fet una activitat que ha consistit en recórrer tot l’institut per fixar-nos en la informació que apareix sobre diferents dones que han aconseguit  destacar en algun fet al llarg de la historia i que en certa manera estaven intentant aconseguir la igualtat al món i amb el seu treball van canviar el devenir de la història.

Vàrem apuntar en la llibreta tots els noms de les dones i després cadascú en sa casa havia de fer una recerca i buscar més informació sobre aquestes, per exemple: Rosa Parks, que va ser una defensora dels drets civils a Nord-Amèrica.

Després ja a classe vam veure en vídeo el discurs d’Emma Watson davant l’ONU  (http://somlasenia.blogspot.com.es/2015/12/discurs-e-watson-onu.html) sobre com és d’important tant per als hòmens com per a les dones aconseguir la igualtat i a continuació vam veure el vídeo clip del grup Diluvi I tu, i sols tu, on es repassa a través de diferents fragments de documentals i fotografies  com les dones han hagut de lluitat per la igualtat, han arriscat les seues vides per a aconseguir el que volien, com per exemple les dones sufragistes que significa que volien tindre l’opció al vot.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 839 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer