L’exposició ‘Marea de Frases Violetes’, el color de la reivindicació i la lluita feminista.

Glòria Llàcer / 4 de desembre de 20017

L’exposició ha estat organitzada per l’associació Dones en Acció i forma part de les activitat de la Regidoria d’Igualtat amb motiu del Dia Contra la Violència Masclista, que se celebra cada 25 de novembre. L’exposició ha estat organitzada per l’associació Dones en Acció i forma part de les activitat de la Regidoria d’Igualtat amb motiu del Dia Contra la Violència Masclista, que se celebra cada 25 de novembre.

L’alumnat del grup PR4 acompanyats per la seua professora Glòria Llàcer han visitat l’exposició ‘Marea de Frases Violetes’ a l’interior de l’Ajuntament, una exposició on es mostren cites de dones de totes les èpoques que han destacar en algun camp tant siga científic, artístic o humanístic. Testimoni d’aquest visita n’és aquest breu vídeo que vol ser una invitació per a apropar-se a veure-la tant pel seu interés com perquè és un vastíssim repàs de la literatura més feminista i reivindicativa.

L’exposició ha estat organitzada per l’associació Dones en Acció i forma part de les activitat de la Regidoria d’Igualtat amb motiu del Dia Contra la Violència Masclista, que se celebra cada 25 de novembre.

Una metàfora del desig d’uns nous temps d’igualtat, una marea per a què hòmens i dones gravitem junts com s’esdevé els dies de “marea viva” quan les atraccions de la Lluna i del Sol actuen en la mateixa direcció.

L’exposició ha estat organitzada per l’associació Dones en Acció i forma part de les activitat de la Regidoria d’Igualtat amb motiu del Dia Contra la Violència Masclista, que se celebra cada 25 de novembre.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 2141 - Today Page Visits: 2