Crònica d’un matí de colp bol

Héctor Bordes / 15 de gener de 2018

El dia 18 de desembre de 2017 els alumnes de primer, tercer i quart de l’ESO van fer una eixida des de les 9:30 fins els 14:15 al poliesportiu de Natzaret a València per jugar al colp bol contra l’institut IES el Grau de València.

 L’encontre va ser organitzat pels professors David Caballero, Antonio Lopez i Àngel Rabasa que lideraven els set equips que formaven l’I.E.S la Sénia. Aquestos equips eren respectivament 3 equips de primer,1 de segon, 2 de tercer i 1 a quart jugant en tres camps diferents.

 El joc consistia que amb equips mixtos obligatoris jugaren entre 4 i 5 partits d’una duració de 12 minuts amb un canvi de camp a la mitja part.

 Els nostres alumnes de quart de l’ESO que jugaren contra el quart i batxillerat de l’IES el Grau varen eixir guanyadors amb 3 victòries i 2 empats, aquest equip està format per: Mario Serrano, Guillermo Fernández, Andrea Garcia, Angel Garcia, Sergio Garrido, Noah Dewsbery, Héctor Bordes, Dani Lerma, Jorge Murgui, Pau Paredes, Carles Tarazona, Miquel Gimeno i Jose Enrique.

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 621 - Today Page Visits: 2