Passeig per la història amb música: del Barroc al segle XX

Àngel Rabasa / 15 de gener de 2018

Un concert dividit en quatre parts: Barroc, Classicisme, segle XIX i segle XX explicades pel professor Àngel Rabasa amb el suport  de les diapositives realitzades per l’alumnat de 4t de l’ESO de l’optativa de música.

El dia 3 de gener el suplement d’educació “Aula” del diari Levante se’n feia ressò d’aquesta activitat. Tant en aquest mitjà com en la resta de xarxes socials es recollien comentaris del Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Paiporta, Alberto Torralba, que afirmava: “Ha estat un plaer gaudir del vostre esdeveniment”, Luis Sanchis, professor de Biologia felicitava amb aquestes paraules: “Podeu estar ben satisfets! Ha estat molt bé. Enhorabona” , en aquesta mateixa línia la professora Glòria Llàcer i posant l’accent sobre la utilització de noves metodologies, sobre el treball col·laboratiu i la participació de l’alumnat: “Fantàstic! Innovació educativa de nivell. L’alumnat ho ha valorat de debò”. Finalment, Pilar Pérez Esteve remarcava un aspecte fonamental: “L’Ajuntament ens ajuda moltíssim perquè qualsevol concert en eixos espais resulta commovedor” així com també explica com “durant una setmana en els canvis de classe sonen les melodies que després s’escoltaran”. I és que el timbre no és el que era, ara li trobem un bon grapat de finalitats didàctiques.

Una excel·lent manera de concloure el primer trimestre acabats ja els exàmens i les avaluacions, un concert que ens va alegrar –i instruir- el dia que es presentà nuvolós i humit.

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 812 - Today Page Visits: 2