El diari LEVANTE-EMV va publicar el passat dimecres, 24 de gener, un article el titular del qual va ser: “L’IES La Sénia té un trio d’asos de la programació”.

José Chamorro /

Estem segurs que anem a continuar tenint bons resultats i veurem reflectits l’esforç i dedicació de tots els alumnes en les pròximes edicions del concurs «ProgramaMe».

El diari LEVANTE-EMV va publicar el passat dimecres, 24 de gener, un article el titular del qual va ser: “L’IES La Sénia té un trio d’asos de la programació”.

En aquest article el periodista Rafel Montaner va plasmar el magnífic resultat del equip format per tres alumnes de 2º DAW (Gerard Miguel, George Vasilache i Kevin Lozoya) en el concurs de Nadal de ProgramaMe. Petaflop, que així es diu l’equip, ha quedat subcampió d’Espanya en aquest concurs.

El article complet es pot llegir en aquest enllaç:

http://www.levante-emv.com/aula/2018/01/24/lies-senia-trio-dasos-programacio/1669971.html

Des de l’IES La Sénia volem felicitar a aquest trio d’asos de la programació pel seu resultat !!

Per altra part, la resta dels alumnes del Cicle de Grau Superior de Desenrotllament d’Aplicacions Web, també estan molt motivats en aquest concurs i es presentaran a la fase regional que es celebrarà en març per a intentar classificar-se per a la fase final en la Universitat Complutense de Madrid. Estem segurs que anem a continuar tenint bons resultats i veurem reflectits l’esforç i dedicació de tots els alumnes en les pròximes edicions del concurs «ProgramaMe».

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1466 - Today Page Visits: 3

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer